Sektarijanizam, toksicna pozitivnost i sve izmedju

.

I da je istina, rado bih se izblamirao zbog svojih stavova, umesto da se konformisem iznova svakoj grupi kojoj sam dovoljno dobar npc u tom momentu da ce me “prihvatiti” kao deo fodder-a i bezlicne mase, pa posle odbaciti kad vise nema potrebe za sirom masom jer sam zapravo beskicmenjak, i odgmizem sledecoj grupi dovoljno ocajnoj da joj se uvucem i iskopiram cirklejerk buzzword-ove i kidisem na neistomisljenike, dok promovisem ravnopravnost, toleranciju i inkluziju, bez da znam sta ista od toga znaci.

(Zapitaj se zasto je vecini vas bottomfeeder-a Krov postao ceo zivot prakticno preko noci)

A recicu ti jednu stvar, koju verovatno i znas - ti nisi izglasan u glasacko telo na sastanku kojem smo zajedno prisustvovali. Ja sam glasao da budes, kao i za svakog drugog. Ja sam se jedini javno pitao na licu mesta koja je poenta neizglasati nekoga, ako su stavovi vec toliko otvoreni. A ovi koji potezu neka sranja sada o mojoj ucestalosti prisustva - zasto sam ja izglasan onda? Kakvi su to argumenti? Je l’ ja potezem te jeftine argumente u razgovoru sa vama?

Nemoj da te prvi deo ovog komentara zaplasi. Konacno jesi nasao grupu istih takvih incel beskicmenjaka kao sto si ti, i kad vam ova 4-5 coveka jos odu odatle, ostacete kompletno nesposobni da se valjate u svojim govnima, ali necete videti absolutno nista lose u tome, i to je okay, to je vase pravo.

Uzivajte.

Ja bas nisam hteo da se nastavljam, ali druuuzeee ti nemas pojma o cemu pricas. Ne postoji osoba sa kojom se nisam posvadjao u poslanja dva meseca, ja sam pola svog drustva zbog toga izgubio, konformizam je moj najveci neprijatelj. Ne znam odkud sad to da sam incel i to je kao i obicno za tebe, doslo totalno neosnovano, kapiram da znas sta ta rec znaci, ali si odlucio da njeno znacenje ignorises jer zvuci jako, ipak je to tvoja ustaljena strategija, kad vec nista validno nemas da kazes.

Opet kenjanje radi kenjanja

Pa da, to sam i rekao. Znam da ti mislis da si se posvadjao jer se ne konformises :smiley: I znam da nemate drustvo, to je onaj deo u zagradi. Hvala sto potvrdjujes.

Video sam te uzivo, i cuo.

Za tvoju publiku, retarde. Ti nisi sposoban da to vidis o sebi, iako si bukvalno ponovio drugim recimo to kako sam opisao tebe i vecinu boravnika Decentrale/Krova.

.

Tvoje odobravanje mi bas mnogo znaci.

Slepa grana evolucije koja je uspesno izbegla prirodnu selekciju rodjenjem u najliberalnijem periodu drustva u istoriji. Veliki uspeh za tebe.

Ali dobro, postoji neka pravda. Za razliku od nekih malo uspesnijih majmuna ovde, kao sto je recimo @Goodv1bes, ti i @vuk cete bar imati mizerno postojanje u tom drustvu koje stiti nesposobne beskicmenjake od te prirodne selekcije, i necete imati vremena za sastanke pored poslova za nekvalifikovanu radnu snagu iz kojih nikad necete uspeti da uznapredujete.

Jer, budimo realni, nemate muda da se roknete.

1 Like

E da, za pametnjakovice koji bi mozda da mi seru za sve ovo - ovo su samo moji stavovi, mislim imam pravo ofc.

2 Likes

Prozivas klince i govoris im da se ubiju. Pa da li si bre ti umno oboleo

1 Like

Umobolnice, imam pravo na stavove. Odjebi.

Sam te ispostovao? Sidji mi sa kurca, i idi orgijaj sa svojoj hipi komunom dok ne pocrkate svi od infekcija. Respectfully, naravno - moj stav na koji imam pravo :slight_smile:

Svi ste mi fini i lepo se razgovara dok neko ne pocne vasim tonom. Onda instant problem. Udostojio sam vas koliko sam mogao, dalje vas mogu udostojiti jedino time da vam ne banem tu da vam sve ovo ispricam u facu, jer mislim da bi to tek bilo neprijatno iskustvo za vas.

Kome sam stigao da iskazem svoj stav ovde, stigao sam. Bilo je fun, i toliko. Oprostite ko se oseca izostavljeno da cuje istinu o sebi (salim se, boli me kurac).

I’m out. Toksicna bagro.

Ti moras na lecenje bolesniku jedan

Prestani da osudjujes.

Jebe tebe zivot klosaru jedan, sa decom se svadjas ceo dan. Jadna majka koja je ovaj izrod rodila

Boli me bre kurac ko koliko godina ima. Nit sam pitao, nit me zanima. Vi ste kolektivno poceli sa vredjanjem, pre svega ti sa tim suptilnim komentarima. Najnormalnije sam razgovarao sa vama, nastavili ste da me vredjate. Sta ti je sad problematicno, majmune retardirani? Sta te cudi? Cemu moja majka sad u ovom razgovoru?

Bro thought he did something. Nije niko bio fin nit je glumio da je fin nit je bio problem kad si krenuo da pricas “nasim jezikom”. Jos uvek me boli kurac samo sad stvarno nema poente vise da se odgovara, rekao sam sta sam imao sve ostalo je samo ponavljanje.

U klizeci si mi uleteo kad sam imao najnormalniji komentar na covekov “stav”, kao neka picketina, sa sve :slight_smile:
Nabijem ti :slight_smile: u tu cmarinu rascvetanu koju su ti gape-ovali ti tvoji izrodi iz krova, ili gde god da sakupljate abecedu.

Sa tobom sam gotov. Ovaj “matori” mungos me sada zanima.