Sektarijanizam, toksicna pozitivnost i sve izmedju

Lajkuj mu, tebra. On tebi lajkuje.

1 Like

Uredu tatice

Druze, moram, izvini :smiley:

Ja vise ne znam ko koga ovde zajebava.

Mislim da je vrlo jasan bio sarkazam kada sam to napisao, lol.

Vi napadate sami sebe rofl, ja vam ni ne trebam.

Da, ovo se ne odnosi na ovu nasu prepisku, bez obzira koliko se vi trudili da ovo ucinite licnim.

Izvini, nacionalni heroju, Nobelovcu, ali ove stvari su se desavale solidno pre blokada.

Dobro je sto si ponovio. Kad uzmem ponovo u obzir, da - i dalje mi je nevazno tvoje misljenje, ne znam ni ko si, niti si uspeo da bilo sta shvatis ili argumentujes. Jedini ko je drzak i bezobrazan ovde si ti. Jedino sto demonstriras je nekultura, bezobrazluk, nepoznavanje situacije, i ironiju.

Da pa, malo je reci da su ova moja misljenja nausla na neodobravanje na xmpp grupi, ciji clan vise nisam. Pa ti vidi ko zivi u echo chamber-u ovde.

Sto ti nije bilo glupo kada je fram3d napadnut od strane vecine, pa i goodv1bes, za brisanje radia sa Decentralinih servera?

Ne lice, tebi je glupo da cutis na “gluposti” ako imas podrsku vecine u tome. To je zivot u echo chamber-u, a ne moj rat sa vetrenjacama svaki put kad pokusam da ukazwm na pravu pritodu ovog problema. Vecina je cutala. Nisi tad bio zauzet blokadama, veruj mi. Bio si zauzet sedenjem u zoni komfora, keyboard warrior-u.

Ja sa vama vise normalno necu razgovarati, zato je bolje da se samo vise ne uplicemo u ove razgovore. Ja cu pokusati moj deo tog sporazuna da ispostujem tako sto se vise necu javljati na ove provokacije. Vi ste sprdacina, i to pravite sami sebi.

A sto pises opet? Sto kontriras samog sebe? :stuck_out_tongue:

Ja nisam napao sebe time sto sam naglasio da sam jedan od najmaldjih ljudi u decentrali time sam samo naglasio ironiju svog komentara da treba da odrastete. To sto si iskoristio to protiv mene je opet smesno i ono sto sam prozvao kad sam rekao da ti se argument zasniva na tome, (bukv sam ti bacio kosku i ti si naseo al kako god). Ako pricas u mnozini da bi mi persirao, sto zesce sumnjam zbog konteksta poruka u kojima si jasno mene oslikavao kao nekog podanika @Goodv1bes, nemoj ako ja tebi ne persiram ne trebas ni ti meni. Sto se tice ovoga da se cenzura ne odnosti na ovu prepisku ne stoji ako je iskorisceno kao argument u ovoj prepisci. Stvrano mi nije bitno da ovo bude licno jer na kraju krajeva tebe sam sreo mozda ukuprno 3 puta za 2 godine bleje na decentralinim eventima. Sto se tice “sto nisam cutao kad su napadali fram3da” nisam cutao, bas naprotiv bio sam jedan od ljudi koji je rekao da je to sto je uradio ok, ali da nacin nije bio ok, sto je po tebi vrv isto kao da sam ga napadao i ako je to daleko od istine. Ne mora da te briga i ne moras da mi odgovaras, sta vise bolje nemoj svaki put se samo izblamiras, pricas kako si u nekoj manjini koju predstavljas sto je bas daleko od istine s obzirom da je Vuk malte ne proteran totalno neopravdanim witchuntom od te strane te “manjine”.

Ja sam samo naglasio ironiju toga da mene prozivas za argument “stariji sam itd itd…”, kad si ga upotrebuo ti, i ja sam to naveo sarkasticno. Ja ne znam ko si i da li smo se sreli, niti koliko godina imas, niti mi je to bitno. Od mene moze bitni pametniji covek od 12 godina, a gluplji covek od 70, absolutno je nevazno.

Ne persiram ti, lol. Nikome ne persiram ovde, niti treba bilo ko meni.

Primetio sam da ste obojica tako shvatili, iako nisam tako mislio. Ideja mi je bila samo da kazem da mi deluje da me vec komentarisete uzivo, ili na xmpp-u, pa si odlucio i ti da napravis nalog ovde i odgovoris. U tom smislu prizvan, ne da goodv1bes zove svoje falange u pomoc, lol.

Cutao si, cutao si :slight_smile:
To sto si rekao cirklejerk misljenje na sastanku samo podrzava moju tvrdnju da ne cutis u situaciji kad ti odgovara. Nisam te video da ne cutis u xmpp grupi dok su ga ljudi napadali, i dok su branili Vuka. Svi ste cutali ili napadali sa vecinom.

Ne, ne, nazovimo stvari onakvim kakve jesu. Vuk je otisao sam, on je imao vecinu na svojoj strani, i izigravao martyr-a i otisao. “Manjina” je proterana (ne znam ato tako nazivas, ali neka ostane u tvom duhu). To je ta uspesna cenzura koju sam spomenuo, sto nisi mogao da pojmis da se ne odnosi na ovaj razgovor.

Hahhahahahhahahha, najjace. To da nisam rekao sta mislim o situaciji je samo cista laz to je malte ne jedina stvar za koju sam se javio da se izrazim cak i bez prava glasa. Bio sam jedan od jedinih ljudi koji je branio Vuka u grupi i to malte ne istim argumentima kao i ovde a to je da ljudi kenjaju bez ikakvih konkretnih tvdrnji. To je takodje jedan od jedninih wall of textova koje sam napisao u grupi samo sam tamo bio pod imenom Gexoz ako zato mislis da ne mozes da me nadjes. I da slazem se, nazovimo stvari onakvim kakve jesu, Vuk je bio targetiran i maltretiran od strane pola kolektiva koju ti nazivas manjinom i nije bilo vise od 3 osobe koje su stale na njegovu stranu (ukljucujuci i mene, msm na kraju krajeva pitaj njega). Ako je tebi to dobrovoljno napustanje onda si potpuno nerealan sto msm da je bilo jasno i pre ove izjave.

jel ovo vazi i kad ti krov neodgovara pa prozivas organizacije i dogadjaje u njemu da su “hipi komune” i “promovisanje body positivity-ja” pa onda svojim kolima dovlacis namestaj za krov, pa onda provedes ostatak dana druzeci se sa individuom koja ti je iz nekog razloga smetala do tog trenutka? da ne pricam o tome da te je ovaj incident koji “uopste nije dotakao toliko” da se toliko aktiviras i napalis kada ga neko korektno spomene, a svakako nije imao nikakve veze sa tobom, nego si odlucio da se tad aktiviras da delis pravdu, iako si se pojavio na ukupno tri(mozda cetiri) dogadjaja od pocetka januara prosle godine. da ne pricam i o tvom brojanju poruka, i pandurisanju ko je u kom cetu aktivniji, takodje po cemu si poznat, sto bas ono, u duhu decentrale

image

1 Like

Ovo ne znam na sta mislis?

Da, smatram da se ide u pogresnom smeru. Ali za razliku od vas, mogu da se ne slazem sa necijim misljenjem, budem vokalan u tome, i i dalje mu pomazem i trudim se da imam normalan odnos. Tako da ne razumem kako je moje pomaganje argument protiv mene?

Vi se trudite kao da ste neka inkluziva, sve moze ovo ono, a nepojmljivo ti je da neko ima idejna neslaganja i i dalje moze da pomogne drugoj strani mimo toga?

Najnetolerantnija ste grupa, a predstavljate se suprotno.

Opet pricamo u mnozini, da li je netolerantna grupa sa nama u sobi? Niko nikad nije rekao da nemas pravo da kazes svoje misljenje ti si onaj koji je napao @atari za stav koji je izrekao. Slobodno se ne slazi sa bilo kime niko te ni u jednom trenutku nije napao za to vec za tvoj agresivni stva prema neistomisljenicima koji i dalje propagiras.

Koji problem imas sa mnozinom? Prica se u mnozini kada se odnosi na vise ljudi.

Prvo ja njega nisam napao, ja sam rekao da ne treba da ima stav bez informacija, ne da ne treba da ga ima uopste. On je posle objasnio na sta je mislio, i priznao sam da je to potpuno druga stvar.

Mene je indirektno napao goodv1bes, i tako je ovo pocelo.

Nisam se ja druzio ni sa kim taj dan. Par ljudi je sa mnom ucestvovalo u dovlacenju tog namestaja gore, zatim sam cekao alat, i onda proveo ostatak veceri u tunelu na -10 pokusavajuci da rastavim te stvari za vas, jer ja tu ni ne dolazim. Ovo sam vecinom radio sam, par sati. I stvarno mi nije jasno kako pokusavas ovo da koristis sada protiv mene, kad ja to niti sam ikad spomenuo, niti bilo kome ista tu prebacivao. Ucestvovao je pinter, pa? Saradjivali smo, ne vidim zasto ne bi, iako se ne slazem sa nekim njegovim drugim akcijama, za koje mislim da treba da ima posledice u Krovu i Decentrali, ali ne mislim da ga treba odjebati kao coveka ili razapeti. I on je to radio za vas, izmedju ostalog. Kad vec spominjes to, pitaj ga koliko je dugo blejao na snegu, vuceci one klupe, i cekajuci kombi. Da ne pricam da je i dosta drugih ljudi, i iz Krova generalno, i iz Decentrale sislo, docekalo namestaj, pomoglo oko penjanja nekih stvari, sto je isto saradnja sa pinterom. Pa? Sto bi se to ikome prebacivalo?

Ti da nisi licemer i lazov, ne bi ni bio u Krovu, kad vec delis ovakvo “misljenje”. Posto gexoz ima problem u shvatanju stvari iz konteksta, da napomenem da se ovo odnosi na @vuk , da ne preuzme on slucajno ove komentare licno na sebe, kao sto ima obicaj da radi, izgleda.

Evo, demonstracija upravo toga sto je pokusao da kaze @atari. Da ne govorim u ime ostalih, ali ti ocigledno tako ne funkcionises @vuk. Jos jedan u nizu dokaza da ti nije mesto u drustvu. A to sto slikas moje “necu da ti odgovaram, texhno is replying…” nabij sebi u guzicu, jer to radis na forumu organizacije koju si prozvao neozbiljnom, neorganizovanom, hopeless, i rekao da se neces njome vise baviti.

A sad si ga slomio buraz ono, hteo sam da odgovorim kako opet omalovazavas sagovornike bez ikakve konkretne poente, pominjes ne razumevanje konteksta i ako konstantno samo kenjas bez osnova al stvarno ovo vise nema smilsa. Svaki put kad sam rekao da ispadas kreten ili licemer ja sam rekao zasto to milsim dok ti samo kenjas jer ti se moze ok brate super argumenti bas si dosledan. I pre si pricao kako imas svasta da kazes sto se ljudima nece svideti pa nikad nisi. Pitam se da li je to zato sto su ti tvrdnje kao i obicno neosnovane.

nije misljenje, nego cinjenica, i niko ne pominje razapinjanje i odjebavanje, ali tvoja novokomponovana saradnja i zelja da pripomognes niotkuda, kao i aktiviranje u ispomoci krovu je krajnje upitna, jer si cak i za incident potpuno promasio poentu, jer si nekako dosao do zakljucka da se nadjes povredjenim i da dodelis ovoliko teksta, paznje i brigadiranjem po cetovima, a citav incident apsolutno nema nikakve veze sa tobom, jer kao sto nisi ucestvovao ni u organizaciji radija, tako se nisi skoro godinu dana pojavljivao ni u krovu, ni na decentralinim dogadjajima

i rest my case, potpuno si nebitan, a jos lupetas i bivas bezobrazan prema svakome sa kim stupis u kontakt, da dokazes sa svojim reddit word saladima neki intelekt i osecaj pravde, da bi se igde u zivotu za nesto dokazao

jeziv si, molim te nastavi da ne dolazis u krov

Problem vas je sto ja te stvari radim u praksi, a vi ih ponavljate kao papagaji, i mislite da vas to onda oslobadja odgovornosti delovanja na taj nacin. Zapravo samo mantrate, kao sto jadni gexoz sada radi na blokadama, grejuci se na plinske boce koje sam ja punio i vozio na farmaceutski da idu odatle sa vama u Kg.

Mozete da pisete i pricate vase stavove koliko hocete, niko od vas ih nije na delu demonstrirao. Ali mene cuva echo chamber.

Imam svasta da kazem, ali ne treba svasta da se kaze. Ako zelis taj simetrican odnos gde ja tebi ne treba da persiram jer ti meni ne persiras, zasto onda ovako razgovaras sa mnom, kad ja ne razgovaram tako sa tobom?

HAHHAHAHAHHAHAHHAH
Koji si ti ego manijak ja ne verujem, evo svi prezivljavamo od tvoje boce.

Bukvalno sam svaki dan na ulici vec dva meseca i demonstriram svoje stavove al uci ti mene kako se to radi na forumima ipak je tako bolje.

Ja nemam problem da ti mene isprozivas, moje je da iskazem zasto mislim da je totalno neosnovano, al na kraju krajeva to je totalno nebitno nek odluce citaoci foruma. Msm ja tebi napisem razloge sto mislim da si pogresio i onda te isprozivam, dok ti samo dodjes i napises nes u fazonu “ja sam iznad ovoga i ti ne kapiras kontekst i ja sam pametniji i ti ne kapiras zasto”. Normalno da cu da odgovorim jer si opet bezobrazan bez obrazlozenja. Na kraju krajeva potpuno mi je sve jedno da li ti mene gotivis ili ne a kapiram da je i obrnuto. Svestan sam da sam bio uvredljiv ali smatram da sam iza toga obrazlozio zasto sam iznerviran, radi sa tim informacijama sta god hoces, opet eto rekao si i sam da sam nebitan isto mislim i za tebe i msm da nema porebe da se dalje prepucavamo.

Pa, opet si malo promasio poentu mog komentara. Vise ti ne mogu objasnjavati.

Aha, opet trazis validaciju drugih. Vidis, ja sam mislio da razgovaramo izmedju sebe, ne za publiku.

Jos jedna u nizu stvari koje mi nameces, a koje nikada nisam spomenuo ili implicirao. Svaki put kada je bila situacija da je nesto moglo tako da se protumaci, bio je ocigledan sarkazam kao odgovor na tvoj primer ovoga, ili je obrazlozeno.

Ma kapiram skroz. I ja bih bio isfrustriran da sam mala krofnica odgajana na sojinom mleku.

2 Likes