Plan za Novembar 2024

Je li ima negde urađen poster za štampanje?

mislim da je @wingaxe pominjao da je trenutni generator postera nije adekvatan posto formatting se kvari kada uneses nesto duze od “DC KROV” kao lokacija dogadjaja, pa je preuzeo da popravi to. trebalo bi da bude funkcionalan opet uskoro.

uzeo bih par komada da zalepim u magacinu :slight_smile:

Moze se napravi sa skriptom, samo trebaju kraca imena radionica i dodao sam tekst za MATF

(attachments)

2 Likes

Sreda 6. na matfu je prazna?

I mene zbunilo na sekund, ali setih se da je sastanak decentrale tad u magacinu

2 Likes

Problem je bio sto nazivi dogadjaja iskacu iz postera zbog prevelike duzine naslova. Ne secam se da sam ti pomenuo bilo kakvu lokaciju :smiley:
Ali dobro, bitno je da ste sve sredili u medjuvremenu. :wink:

Nisam bio pri kompu ovih dana, hvala na brzom i kompromisnom resenju. Svidja mi se sto je lista dogadjaja sa punim nazivima ostala nepromenjena na master grani. Tako da je ostao pun naziv dogadjaja na Događaji Decentrala a samo na posteru su skraceni nazivi. U dogovaranju sa organizatorima dogadjaja za ovaj mesec, primetio sam da im je itekako bitan pun naziv dogadjaja i referenca na post koji preciznije objasnjava sta bi taj dogadjaj obuhvatao.

1 Like

Moracu da otkazem ovo RSA predavanje na Matfu sutra. Mislim da nemamo projektor, a ja svakako ne bih vise da trzim nista u Decentrali (nisam ljut, samo umoran).

Malin ce popuniti termin sa svojim predavanjem, sve ok.

1 Like
1 Like