Plan za Decembar 2024

Da pocnemo plan za decembar, ispod su standardni termini pon/uto dc krov od 19h:

PON 02. Softverski Hakaton
UTO 03. Sysadmin radionica
SRE 04. Sejderi  #2 (matf)
PON 09.
UTO 10.
SRE 11. Sejderi #3 (matf)
PON 16.
UTO 17.
PON 23.
UTO 24.
PON 30.
UTO 31.

prijave su otvorene :smiley: nestadardne termine javite isto ako nesto uleti

Nismo dugo imali obican hakaton, uglavnom su svi hardverski u poslednje vreme.

Osim toga mogu sysadmin vezbe da ponudim.

Jel imas neke zelje za datume ?

@wingaxe jel da dodajem one srede od matf-a u raspored ?

Ja sam (prevremeno) dodao u raspored prve dve srede na MATF-u. Ako nije problem za ostale ฤlanove, ostavio bih tako.

Svejedno, samo ne bih koristio ovu zadnju semicu jer je tad nova godina.

@hugo super sto si dodao unapred, sto ranije to bolje sto se mene tice

1 Like

ja da jebote nova godina, nista onda upisujem redom kako se ko javi

jel mislite da drzimo ovu zadnju nedelju ili ne ? ne znam da li krov pravi neki docek isto 31.

Ja ne bih, vrv ce napraviti nesto, dosta je to novca za novu godinu sto se zaradi na proslavama

@venmo najbolje bi bilo da se popune prvo ponedeljci i utorci jer su nam to vec ustaljeni termini pa tek onda da popunjavamo srede. Naravno da srede dolaze u obzir, dogovor sa MATF-om je da nam za sada ustupaju ucionicu do kraja semestra, a raspolozeni su i za dugorocniju saradnju.
Slazem se sa @fram3d da poslednji ponedeljak i utorak nema smisla ubacivati u raspored, jer su blizu Nove Godine. I 25.12. je kritican ponedeljak za bilo koji dogadjaj jer je katolicki Bozic. Mada, gledam sad kalendar za naredni mesec, posto prve cetiri srede u Decembru ne padaju na neke bitne datume, mislim da i njih treba dodati u raspored. @hugo pozdravljam sto ranije zakazivanje termina, i trebali bi te dodati i ovde u raspored. @venmo jel mozes da dodas sejdere za 04.12. i 11.12. i ovde kao sto stoji i u listi dogadjaja na sajtu?

1 Like

dodao sam, hvala za datume @wingaxe :smiley:

ocemo jedan lan parti lagani pred odmore :smiley: