Majce Decentrale za Dekonferenciju

Evo ovako izgleda porudzbina:

9x L
7x XL
5x M
2x S
2x XXL

od tih, “rezervisane” su.
5x L
3x XL
2x M
1x S
1x XXL

Mislim da je najbolje da radimo u Valjevu ovo, covek ce da mi prosledi kako izgleda idealno resenje. To cu da okacim pa da vidimo da li odgovara boja. Rekao sam da posalje zelenu, plavu i jos neku svetliju boju sa kojom moze da radi sitnu stampu.

Kako vam se cini kolicina i velicine?

2 Likes

Da li idalje stoji ponuda? Ako nemaju racun, morao bi tebi da uplatim.

Super.
Pretpostavljam da mislis na sito stampu, to je ekstra koliko ja znam.

1 Like

Da, može. Jedino neću biti u Srbiji od 1. do 4. septembra, ali posle toga mogu da pokupim odmah u principu.

1 Like

Dogovaram sve upravo sa covekom. Narucio sam 26 majci (dodao sam jos jednu zbog mantisek-a), cekam da mi posalje kako bi izgledalo sa jednom od tri razlicite boje, koje moze da koristi za sito stampu. Specificno sam trazio svetlo plavu, zelenu i ljubicastu

djust dah best fr maj habibi.

Btw imam osecaj da ce biti nedovoljno majca, ali hajde da bude prvi con neka lekcija :smiley:

Nismo mnogo reklamirali konferenciju, tako da nisam siguran koliko ce ljudi doci svakako. Nije problem da ponestane, bolje manje nego vise. Nek se javi ko zeli tamo, pa cemo odstampati naknadno.

2 Likes

Tako nesto :slight_smile:

Stavio je slucajno logo sa tekstom, bice bez za konacnu verziju. Takodje mislim da je potrebno mozda malo manje da se uradi.

Sta mislite, koja boja da bude konacna?

3 Likes

Koja boja vam se svidja

• Zelena
  • Plava
  • Ljubicasta
  • Narandzasta
0 voters

Meni se sviđa i sa tekstom. Tako ljudi koji vide majicu mogu da se zainteresuju i odu na sajt.

4 Likes

Do pon glasanje za boju i stampamo :slight_smile:

1 Like

Nadam se da si i mene racunao za jednu L. Nisam do sada glasao, ali sam predhodno prokomentarisao :smile:

Znam, mnogo je tesko bilo da se klikne dugme :frowning:

Meni zao samo sto moram se ulogujem na forum kad glasam, inace mogu sa mailom sve. Izvinjavam se ako ne stignem uvek da se ulogujem na vreme i da glasam.

1 Like

Ma nije strasno, malo sprdam naseg wingaxe-a :smiley:

Konacna lista je 28 majci i radimo zelenu boju sa tekstom/url-om. Saljem update-ovan dizajn, tekst ostaje ali bi logo trebao da bude malo manji.

1 Like

Da li mozemo da se nadjemo oko para krajem nedelje? Ko ne moze, mogu da prosledim svoj racun.

1 Like

Ja mogu od sutra.

1 Like

Bela :stuck_out_tongue:

Majce su gotove i placene!

Bilo bi kul da se jave ljudi, da ne moram svakoga pojedinacno da jurim :slight_smile:

3 Likes