Majce Decentrale za Dekonferenciju

Pisi mi na xmpp-u ili na signal da se dogovorimo :slight_smile:

Gledam jos par print shop-ova sto su mi preporucili ljudi. Cene po majci sa stampanjem izadje oko 1200-1500din, pricam za print na ledjima(to trenutno vodi na poll-u) na najkvalitetnijoj majci koja moze da se uzme. Kad vidim koja je konacna kolicina i print style, zovem sve radnje za ponude i pisem update.

1 Like

Kad budeš upoređivao ponude, zovi i ove da ih pitaš. mogu ja da odem do njih, ako ispadnu najpovoljniji (pošto su iz Valjeva). Kod njih sam štampao neku majicu ranije, i vrlo je dobra bila. A i trajala je štampa.

2 Likes

Hell yeah! Moze, sigurno ce biti jeftinije nego u Bg-u :smiley:

1 Like

Slazem se sa predlozima trebamo da stampamo, odgovio sam na upitnik/poll.

Ortak mi je preporucio radnju u Zemunu, kaze da je medju jeftinijima, ako uopste vise rade sudeci po njihovom sajtu :joy: On je pre par godina radio sito stampu pa je nesto saradjivao sa njima :slightly_smiling_face:
https://gorandevelebit.rs/usluge.html

Narednih par dana skupljam sve cene i neki summary svega, pa pisem ovde post. Ako odgovara, mozemo da vidimo da se pare ostave u kutiji za donacije ili ako treba da dam svoj racun.

2 Likes

Ima li neki follow-up na ovo?
Blizi nam se polako, trebalo bi mozda vec urgirati.

Nisam poslao poruku sorry :stuck_out_tongue:

Plaj je ovakav. Trenutno po poll-u ima 24 majci, ja cu da uzmem jos jednu…To mu dodje 25.
Crna majca sa zelenim logom preko ledja.
Velicine ce ici od S - XXL. Vecinski cu da uzmem M/L/XL.

Sto se stamparije tice, najbolje su se pokazale:

20-30 komada izadje oko 600 dinara sa stampom.

20-30 komada je oko 700-800din, rekao covek kad znamo tacno broj da potvrdim.

Sto se mene tice, @MaD3V verujem da je tvoja preporuka najbolja. Ako ti nije cimanje, aj pocetkom sledece nedelje da organizujemo oko para i stampanja. U slucaju da se ne stize, mogu da odem u ovaj printshop. Ostale stamparije su imale sranje majce, skuplje cene ili se samo nisu ni javili haha

1 Like

E, super. Ja sam obecao da cu uleteti za bar 10 majci, mogu i za vise ako treba.
Problem je sto nisam tu do 2. septembra. Ako se majice placaju ranije, da li neko moze dati novac umesto mene, pa da ja donesem cim se vratim, ili se to placanje stampe idealno moze desiti od 3. pa na dalje?

Mislim da cu moci da platim sve, pa onda gledamo posle sta kako. Bez frke :slight_smile: Pisacu sada na xmpp da najavim ljudima. Kontam da ponedeljak/utorak skupljamo pare a ja da nauricm do tada.

2 Likes

Vazi, racunaj me slobodno u kalkulaciju, i onu tamo nedelju ti dajem za svoj deo.

Možeš da naručiš iz textil print-a. Ja ću ih pokupiti kad budu gotove. Ne znam da li možeš da im platiš na račun. Ako ne, kad skupimo mogu poneti i da platim.

Sutra treba da se cujem opet sa njima, bas su ljubazni tbh. Jedino sto za sitnu stampu nemaju ovu zelenu koju mi koristimo za logo. Sta mislite?

Ja sam random izabrao nijansu zelene. Sto se mene tice, svaka je ok, cak ni zelena ne mora biti.

3 Likes

Ako treba pomoc oko finansija za majce ili stikere ti sam

1 Like

Danas dobijam valjda ponude od obe radnje, pisem update. Sto se para tice, bilo bi super da to resimo do kraja nedelje.

1 Like

Ja ne mogu do kraja nedelje, na zalost. Tek sledece.

No frks :smiley: Ko moze, moze!

Donecu sledece nedelje pare za to, ali vrv krajem nedelje. Pa ko hoce nek se kompenzuje od toga, u suprotnom nek ostane za kiriju ili sta god.