Izgleda da sam pokupio link za edit, popravio…
Editovao sam zapisnik, dodao sam pristustvo, nerazmotrene tacke i malo formatirao makrdown radi lakse citljivosti, bacite oko, ako je nesto izostavljeno, neispravno i tome slicno.
Predlog teme, yettel ugovor istice u septembru
Trebalo bi organizovati sastanak, yettel ugovor istice 29. septembra. Probamo da glasamo za do tada.
- SRE .23.
- CET 24.
- PET 25.
- SUB 26.
- NED 27.
Jel cemo onda cetvrtak 24. ?
Stavio bih tacku:
- rodjendan na adi ?
- internet
Ljudi da li se slazete da imamo sastanak 21. oktobra za vreme naseg dogadjaja u krovu?
- da
- ne
Glasanje se zatvara 14. oktobra.
tacka za sastanak, ciscenje oluka (okolokucnog vodopisala) u krovu
Sastanak je 21. od 19h u Krovu
Podsetnik da je predlozeni sastanak za ~2 nedelje, te je predstojeca nedelja ona u kojoj treba da predlozimo potencijalna pitanja za izglasavanje.
Da li većini odgovara datum 10.11.2025. (ponedeljak) za sledeci sastanak? Napravite poll ako vam ne odgovara, a imate predlog za datum.
Koji termin bi vam najvise odgovarao za sledeci sastanak?
- Ponedeljak, 10.11. u Krovu
- Utorak, 11.11. u Krovu
- Sreda, 12.11. negde van Krova
- Cetvrtak, 13.11. negde van Krova
Koje vreme sastanka bi vam najvise odgovaralo?
- 17h
- 18h
- 19h
- 20h
Ako se ne izglasa ponedeljak ili utorak, predlazem da kontaktiramo Magacin, i rezervisemo tamo prostor za sastanak u terminu za koji se odlucimo.
Anketa se zatvara 02.11. u 18h. Glasajte do tada…
Treba da se dogovorimo i koje bi bile tacke dnevnog reda.
Predlozicu:
- Predlozi novih prostora za odrzavanje Decentralinih dogadjaja i ponovno razmatranje koncepta Decentrale kao ideologije/ideje a ne prostora.
Slobodno predlozite sta vi mislite da bi se trebalo naci na dnevnom redu sledeceg sastanka… Pozdrav! ^^
Predlozi za sastanak:
- Decetralizovanje prostora, izlazak iz krova
- Izmena nacina glasanja
- Definisati “duh decentrale”
- Nepromenjive tacke u statutu i diskusija o statutu
- DCT stav prema pirateriji
drustvo jel zakazan sledeci sastanak ? bilo je price na prethodnom da trebamo cesce sastanake, cini mi se da se pominjalo na 2-3 nedelje. a isto moramo da se dogovorimo oko prenosa stvari iz krova, ima dosta i oko toga da se org, a i ostalo je jos tacaka
edit: e da i niste mi upisali odsutnostu u zapisnik
mogli bi zakazamo novi sto pre
Imamo vec 5 glasova za sastanak, kapiram da je najbolje da ga stavimo u neki regularan termin kao i sada od 19h
- Pon. 1
- Uto. 2.
- Pon. 8
- Uto. 16.
- Pon. 22
- Uto. 23.
- Van redovnog termina ili krova (predloziti u komentaru ispod)
Sledeci sastanak je u ponedeljak 8. Krov u redovnom terminu 19h
Kopiram ovo i ovde
Predlozi tema:
- xecut
- rotacija rezidenata i kljucevi
- serveri i networking
- zajednicki kanal za komunikaciju (bridge?)
- matf
- kljucevi i dolasci