Pozdrav!
Da li je neko naručivao iz Srbije tastature sa typeractive.xyz ili radio Corne build? Izabrao sam ovaj build i ovo bi mi bio prvi build i prva split tastatura.
Trenutno imam Keychron K6 Pro i key cap-ovi se polako raspadaju i želim da probam slim key cap-ove (više slim u poređenju sa K6..).
Ne želim da žurim sa kupovinom jer mi je suludo davati preko 200e za tastaturu, ali pošto je za posao gledam na to kao na investiciju. Mali i domali prst gotovo i da i ne koristim osim za mod keys, nadam se da ću to moći donekle da ispravim sa ovim layout-om. Želim split keyboard jer mi je neprirodno da su mi ruke i šake toliko iskrivljene, pogotovo leva ruka… Prosečne sam visine za naš region i imam solidno velike šake ali ne toliko dugačke prste (ni druge stvari) i prsti mi nisu debeli (koliko neke druge stvari) jer sam mršav.
Što se tiče lemljenja i hw imam neku nadrkanu lemilicu i osnovno znanje što se tiče struje i komponenta, ali nisam nikada imao prilike da lemim sitne stvari i PCB ploče. Koliko sam video za ovaj build nije potrebno mnogo lemljenja (osim baterije?). Imam Bamboo P1S ali sam u build-u izabrao i case da ne tražim 3d modele i da se nadam da je to to.
Razmišljam se da pošaljem delove u više pošiljaka kako bih izbegao carinu, ne znam da li je to neko namerno radio
. Free shipping postoji i za sve osim PCB i MCU kontam da može da prođe.
Eto ako neko ima da podeli iskustvo ili savet bio bih vam zahvalan. Izvinite što sam se raspisao…
Živim bliže Subotici tako da mi nije baš zgodno da se pojavim kod vas. Kul je ovo što radite i bilo bi super da ovako nešto postoji širom Srbije.