Pozz ljudi, dobro (da sam) vas našao
Šunjam vam se po forumu već par dana, i mnogo mi se sviđa to što vidim. Našao sam vas na redditu, sleteo na sajt koji izgleda kao da je iz 2005’ (u naj naj najboljem mogućem smislu xD), oduševio se, i sad se čudim dezorijentisan, kol’ko već dugo postoji ova priča, i zašto ja ne znam za ovo.
Ja sam Igor, i već fazon peti put pokušavam da naučim da kodiram, a zahvaljujući Odin Projectu i GPT-u ovaj put možda i uspem. Videćemo, nema ni mesec dana da sam krenuo. Ljubitelj sam umetnosti, filozofije, tehnologije i svega između, a kad čujem reč decentralizacija, krene mi voda na usta. Nisam siguran dal je prikladno da se na ovaj način predstavim, kroz post na forumu jelte (i slobodno recite ako je bolje da obrišem post da ne gušim forum), al mi bi nešto glupo da vam upadam u chat, pa da opravdam svoju odluku, slobodno mi bez dlake na jeziku recite dal ima šta što kao novajlija na forumu treba da znam i ja, a i ostale novajlije koje možda nabasaju na ovaj post.
Jedna od tema koja me definitivno zanima je sledeća:
Mene zanima jedno 90% onih radionica što pravite. Ja jesam tehnološki pismen, al kao neko ko nije još ni osnove savladao, to bi sve bilo više turistički nego ozbiljno. Ne znam koliki je prostor u kom radite, ne znam koliko ljudi vam dolazi, al čini se da ste baš aktivna ekipa, te s jedne strane ne bih da oduzimam resurse ljudima koji bi možda mnogo pametnije iskoristili pruženu priliku, a sa druge strane bih vrlo rado došao da vidim šta se to tu dešava.
Voleo bih još da dodam da nisam baš neki stručnjak niučemu, ali ukoliko vam ikad zatreba ikakav manpower, bilo kakva pomoć pri izvođenju ovih radionica, nezaposlen sam, tako da se ne ustručavajte da me iscimate.
To je manje više sve što sam hteo da kažem i pitam, a videh i da ste okačili tutorijal za conversations. Već imam fdroid, tako da sam spreman za akciju, a ako mislite da još nešto treba da znam, slobodno recite.
Vojnički pozdrav za misiju i viziju, srdačan pozdrav za ekipu.