Dragi moji Decentralci, kao sto vecina vas vec zna, bio sam na sastanku sa upravom MATF-a, gde je usmeno dogovorena jos jedna lokacija za odrzavanje predavanja i radionica Decentrale. Da bi dogovor bio jasno definisan, prvi korak je zvanican dopis Matematickom fakultetu na email adresu kontakta koji nam je dodeljen, da bi i njima i nama ostao digitalan(pismeni) trag. Na sastanku su me pitali da li sam spreman da budem odgovorno lice koje ce u ime cele organizacije potpisati dogovor i biti primarni kontakt izmedju Decentrale i MATF-a, na sta sam odgovorio potvrdno.
Mail koji sam im poslao glasi ovako:
Poštovani,
Javljam Vam se u ime grupe Decentrala oko razgovora obavljenog u petak, 18.10.2024. godine, na sastanku sa Vama i prodekanom Miljanom Kneževićem.
Na tom sastanku dogovorili smo sledeće:
-
Događaj “Linux install day”, Decentrala bi održala u sredu, 30.10.2024. godine, u prostoriji Matematičkog fakulteta u ulici Svetog Nikole od 18h do 20h.
-
Događaji Decentrale bi se održavali svake naredne srede u terminu od 18h do 20h u istoj prostoriji.
-
Matematički fakultet i Decentrala bi imali bar po dva predstavnika za komunikaciju.
Trenutno odabrani predstavnici Decentrale za komunikaciju sa Matematičkim fakultetom su:- @wingaxe (potpisnik i primarni kontakt), pa kontakt info
- alternativni kontakti su još dva predstavnika Decentrale i njihove kontakt informacije, koje ne bih ovde da imenujem zbog potencijalnog ugrožavanja njihovih prava anonimnost i dogovora da se na forumu i grupnom četu ne mešaju nick-ovi sa pravim imenima
-
Članovi Decentrale se obavezuju da će prostoriju Matematičkog fakulteta koristiti isključivo u dodeljenom terminu.
-
Članovi Decentrale vodiće računa o imovini Matematičkog fakulteta i obavezuju da će dodeljenu prostoriju ostavljati u stanju u kakvom su je zatekli.
U cilju realizovanja ovih tačaka, bila bi nam potrebna kartica za elektronski pristup prostoriji, kao i druga kontakt osoba, u slučaju da Vi niste dostupni.
Kao potpisnik dogovora, u prilogu Vam šaljem svoj skenirani lični dokument.
Nadamo se lepoj i dugoročnoj saradnji sa Matematičkim fakultetom u narednom periodu.
Srdačan pozdrav,
@wingaxe