Poseta AKC Gnezdo u Krusevcu

Kontaktirali smo alternativni kulturni centar Gnezdo u Krusevcu i planiramo da odemo do njih da se upoznamo, predstavimo kako funkcionisemo i popricamo o mogucim zajednicko zainteresovanim temama ili tako nesto.

Trebamo se dogovorimo za datum koji odgovara svima najbolje, mogli bi recimo subotu 6. Jula, ako neko nema neki drugi datum koji im vise odgovara.

Svako ko je zainteresovan, nek se javi, pa cemo se organziujemo :slight_smile:

4 Likes

Ja bih bio zainteresovan, ali videh da ste dogovarali za 6. jul. To je, igrom slucaja, jedini datum u buducnosti za koji vec znam da sam zauzet :slight_smile:

Ako bude neki drugi termin, bih isao. Postoji cak i sansa da bih mogao da vozim, ali to to ne znam sa sigurnoscu sada (nisam u prilici da registrujem auto, a moglo bi se desiti do tad).

Takodje. Bas 6. ne mogu. Moze i neki poll da bude pa sta se izglasa?

1 Like

13ti jul?

slobodno napravite poll

2 Likes

Ja bih isto voleo da idem, ali ne mogu ništa da obećam

Izgleda da imaju neki festival tad koji organizuju. Rekli su da ima slobodan termin dan pre, na festivalu, da mozemo da ucestvujemo da organizujemo radionicu neku. To je od 14h do 17h u petak 12-og Jula.

Ideja festivala je da bude vezano za kulturu, pa nas pitaju da li bi nekako to mogli da povezemo.

Mozda mozemo da pricamo generalno o samoorganizovanju, koriscenju tehnologija za umetnost i radiju i tako to. Kao i o nezavisnosti od korporacija za decentralizovane mreze kao peertube itd. Ne znam, sta mislite o ovome?

1 Like

Da li imaš neki prospekt tog festivala, link?

1 Like

Ja sam blizu Krusevca, najverovatnije cu moci da dodjem (jos nisam siguran da li cu biti tu).

1 Like

Nemam nazalost, samo cuo u xmpp grupi da se pominje.

Predlozio sam im “Uticaj tehnologije na kuluturu” kao jedan od primera mogucih tema radionice i svidja im se.
posto je kultura sirok pojam i posto ima brda problema koje prave algoritmi, cenzure i korpirativnost mainstream drustvenih mreza, mislim da mozemo svasta korisno tu predstaviti.

Ako nema niko nista protiv, onda cu im javim sto pre za petak u 14h da cemo da odrzimo tu radionicu, pa cemo spremimo nesto interesantno. Smislio sam otprilike sta bi mogli da pricamo.
Ne bih dugo da cekam, posto kazu da im treba hitno da znaju.

Ja mogu da ponudim lighting predavanje od 20min: Istorija generativne umetnosti (bez AI)

Morao sam brzo da prijavim predavanje, pa sam prijavio pod nazivom “Uticaj tehnologije na kulturu”. Mozemo da se organizujemo da predavanje drzi vise ljudi, pa jedan deo o generativnoj umetnosti da ti kazem u tom kontekstu. Mozda mozemo i posle da te ubacimo, kao drugo predavanje, ali nisam siguran.

2 Likes

Ma lagano. Ponudio sam predavanje, pa ako ih interesuje lako ćemo se dogovoriti

Mozda bih i ja svratio

Planirajte i mene, koji god datum :stuck_out_tongue:

Hej, koliko ljudi na kraju ide u Krusevac? Ja imam tri mesta u kolima iz BGa

1 Like

Ja pocinjem da radim sada u julu, pa necu moci petak 12. da stignem do 14h u Krusevac, na zalost.

Ko sve zeli da ide?

• Ja
0 voters
1 Like

Odlicna ideja sa votes, trebalo bi ih sto vise koristi ^^

1 Like

E pa super, znaci cybrid moze da vozi jos troje i onda nam ostaje jos jedan da se snadjemo za prevoz. Ako bi jos neko vozio, nek se javi, ako ne, mozemo bus.

Ljudi ja moram da odustanem (ako ste mene raÄŤunali).