Prijavljujte radionice/desavanja/predavanja za Septembar ovde.
U DC Krovu imamo 8 termina, svaki ponedeljak i utorak, pocinje se od 19h uglavnom. Ceo termin u DC Krovu za Decentralu je od 17h pa nadalje. Tako da ako imate u vidu neko drugacija desavanje koje bi duze trajalo ima vremena i za to. Samo treba uzeti u obzir da ljudi rade do 17h uglavnom, zato su nam i predavanja od 19h da bi ljudi stigli.
Ja mogu da ponudim završnu radionicu za CyberSecurity o phishing-u.
Dodatno mogu jednu radionicu da održim na temu kako se uključiti u CyberSecurity tokove tj. odakle krenuti i kako početi.
Treba imati u vidu da je Balccon 8,9,10 pa samo ne bih taj ponedeljak i utorak odmah posle Balccona.
Mislim da bi bilo dobro da na kraju svakog meseca imamo neki dogodaj koji je najbitniji, da svi koji mogu doci samo na jedan dogadaj u mesecu dodju tu, cisto radi druzenja. Ne znam kako bi se zvao i da li bi bilo samo druzenje/zurka ili mozda review sta smo radili taj mesec (mozda neki lighting talk nastavak ili notes/linkovi) i sta cemo raditi sledeci mesec.
Sad kad sam malo bolje razmislio i napisao thread o tome sam shvatio da bi ovako nesto bilo veoma slicno kao tehno vece, ali svakako sam malo pricao o vaznosti ovakve vrste dogadjaja.