Plan za Oktobar 2024

Vreme je da planiramo za oktobar, nismo stigli ranije zbog organizacije oko dekonferencije, ali neki dogadjaji su vec dodati u kalentar.

UTO 1. Jam session
PET 4. Ludum Dare doček teme
SUB 5. Ludum Dare gamejam
NED 6. Ludum Dare gamejam
PON 7. Predstavljanje igrica (Ludum Dare)
UTO 8. In browser dev tools
PON 14. Radio hakaton
UTO 15. LAN party
PON 21. Algebra - Grupe
UTO 22. Sysadmin vežbe
PON 28. Hardverski hakaton
UTO 29. Radionica lemljenja

EDIT: Slucajno sam stavio u sredu film, izbrisao sam ga jer je lakse da ostavimo za drugi put.

1 Like

Može utorak 29. radionica lemljenja?

3 Likes

Moze :slight_smile: Kasnije mozemo pisemo mejkerspejsu iz magacina da imamo radionicu zavarivanja :smiley:

2 Likes

trenutno stanje:

UTO 1. Jam session

UTO 2.

PET 4. Ludum Dare docek teme

UTO 8.

PON 14. Radio hackathon

UTO 15. LAN party

PON 21. Algebra - Grupe

UTO 22.

PON 28.

3 Likes

Jel sreda 2. slobodan dan? Ukoliko jeste, mogli bismo In-browser dev tools :slight_smile:

slobodna je, potvrdi mi da rezervisem odmah

E jeste, ali greskom sam naveo ovde. Obicno imamo ponedeljkom i utorkom reglurno, ali mozemo i sredom naravno.

Mozda bi bilo lakse samo da popunimo prvo ponedeljke i utorke, ako je tebi svejedno, pa onda ako ima jos nekih dogadjaja da popunjavamo ostale dane. Ali kako god tebi vise odgovara.

Recimo utorak posle toga,8-og, nemamo nista isplanirano.

Vazi, moze utorak 8. onda.

UTO 1. Jam session
PET 4. Ludum Dare docek teme
UTO 8. In browser dev tools
PON 14. Radio hakaton
UTO 15. LAN party
PON 21. Algebra - Grupe
UTO 22. Sysadmin vežbe
PON 28. Hardverski hakaton

EDIT: Slucajno sam stavio film za sredu, pa sam ga ipak ostavio za sledeci mesec.

1 Like

Kako se blizi pocetak nove fakultetske godine, plan mi je da odem jedan dan do kraja oktobra na ETF da pricam malo sa studentima i upravom fakulteta o tome ko smo mi, sta radimo, da vidim kako mozemo da saradjujemo, da li postoji zainteresovanost za npr. neki “linux install day”, radionice mikrokompjutera i mikrokontrolera, da ih pozovem na radionicu lemljenja krajem meseca… Da vidim sa upravom da li bi mogli, i gde bi mogli da okacimo nas flajer tako da ga niko ne skine i da bude na vidnom mestu.
Da li je neko od vas zainteresovan da mi se pridruzi u ovoj avanturi? :slight_smile:

3 Likes