Plan za Jun 2024

NED 2. Sysadmin obuka (ejabberd/xmpp server)

PON 3. Filmski ponedeljak: Pi (1998)

UTO 4. Hardverski hakaton

PON 10. Obrada prirodnih jezika kroz Python

UTO 11. Ideološka diskusija

PON 17. Diskusija o P2P mrežama

UTO 18. Regularni hakaton

PON 24. Home-made SoC #4

UTO 25. Mesečna bleja i revizija

NED 30. Sysadmin obuka (ldap server/nalozi korisnika)

Mozemo dva hakatona, hardverski i softverski, lighting talks, mesecna revizija/bleja. Voleo bih i neku diskusiju da imamo kao sto je bilo o chat aplikacijama, ali ne znam tacno na koju temu.

Mislim da je bilo i interesantno kad smo imali ideolosku/politicku diskusiju, pa bih voleo i to mozda da ponovimo ako nemamo nista drugo. Osim toga mogu neke sysadmin radionice da ponudim.

Ovo su samo klasicni termini, mozemo jos i nedeljom recimo ili bilo koji dan manje vise ako ima jos ljudi koji bi organizovali nesto.

EDIT: Predlog za datume

2 Likes

Jedan dan od sredine meseca za Home-made SoC

PON 3. Filmski ponedeljak: Pi (1998)

Ja bih da rezervisem jedan termin, tema je Obrada prirodnih jezika kroz Python. Tacan datum ne znam jos uvek kada cu moci tako da cu javiti za par dana i odabrati neki koji su u tom trenutku slobodni.

E da i za diskusiju, pored idejeno-politicke predlazem p2p mreze kao temu

1 Like

Second-ujem p2p.

Updejtovao post sa predlogom za datume, ako svima odgovara. @venmo stavio sam obrada jezika za neki random datum, pa cemo lako da zamenimo sa nekim drugim ako ti ne odgovara.

EDIT: Dodao sam i sysadmin obuku u nedelju, prve i zadnje sedmice. Ako neko zeli, mozemo i za ove ostale dve nedelje da stavimo nesto.

1 Like

Evo i postera


EDIT: greska u posteru

1 Like