Plan za Jul 2023

Predlazem sledeci plan za Jul:

> Ponedeljak (3. Jul) u 19h u DC Krovu, DNS (predavanje)

> Utorak (4. Jul) u 19h u DC Krovu, Cybersecurity odbrana (predavanje)

> Cetvrtak (6. Jul) u 19h u DC Krovu, Web Pentest (predavanje), in English

> Ponedeljak (10. Jul) u 19h u DC Krovu, Uvod u Blender, 3D modelovanje (radionica)

> Utorak (11. Jul) u 19h u DC Krovu, Diskusija o Vestackoj Inteligenciji

> Ponedeljak (17. Jul) u 19h u DC Krovu, OpenGl (radionica)

> Utorak (18. Jul) u 19h u DC Krovu, Cybersecurity odbrana (predavanje)

> Cetvrtak (24. Jul) u 19h u DC Krovu, HacktheBody (fizicki trening)

> Ponedeljak (24. Jul) u 19h u DC Krovu, Web scraping (predavanje)

> Utorak (25. Jul) u 19h u DC Krovu, Cybersecurity odbrana (predavanje)

> Ponedeljak (31. Jul) u 19h u DC Krovu, Python - Web development (radionica)

Da li jos neko zeli neki termin? Ako nema jos zelja onda bih ga objavio u petak.

Napravio sam plakat u A3 formatu spreman za stampu.

Prosli put sam stampao na obicnom papiru, samo crno belo i mislim da me je par primeraka kostao oko 100 dinara.

Javite se ko bi lepio i gde, da mozemo se organizujemo

Prosli put sam lepio po fakultetima, ali sada su studenti na ispitima, mada svakako nije beskorisno. Ako neko ima neke bolje ideje, recimo da pokusamo da informisemo srednjoskolce koji su sada na raspustu ili samo generalno zainteresovanu ekipu, podelite slobodno ovde.

Decentrala-plakat-dckrov-crnobelo.xcf (786 KB)

Evo najnovija verzija

Decentrala-plakat-dckrov-crnobelo.xcf (794 KB)

1 Like

Ja imam dva predloga za promociju:

1. Domaći subredit /r/koderi
  2. Meetup.com - sa ovim sajtom nisam imao iskustva ali vidim da ima okupljanja BTC entuzijasta i C++ kodera.
1 Like

2 Likes

Lep je poster :slight_smile:
Ja stampam ove crno-bele zbog cene, ali ako neko zeli moze bilo koji naravno

Mozemo i na r/serbia, r/programiranje , mozda cak i na nekim bliskim nije lose, iz okolnih zemalja. Znam da imaju i hrvtaski spcifican subreddit za IT, ali mozemo i na generalnim.

Mada ja od skoro vise ne koristim nesto redit, pokusavam da predjem na lemmy, znam da ima i tamo neki srpski community. Svakako je vise u duhu decentrale da se tamo redovnije promovisemo, a i vec imamo Mastodon nalog (a valjda mozemo tamo da objavimo preko Mastodona posto je sve to Fediverse).

Meetup isto nije losa ideja, bice danas od 18h dva meetup-a u Beogradu koja su o nama bliskim temama, python i bitcoin. Ako neko bude isao, mogao bi da podeli svoje iskustvo iz Decentrale.

hvala, ja sam hteo meni bar 100 u mat-collor da napravim. Kao mali Poster kao A5 sa debelim papirom da je vise kao karton i manje kao papir.

ne gledam subredit cesto ali Meetup je bas cesto u upotrebi sto dalje ides zapadu, u Berlinu bilo normalno hack ili game eventove da se pripreme u Meetup da bi se i unapred znalo koliko ljudi se ocekiva, nekad dolaze 12 nekad 60 … stime imas jedan tool vise u upotrebi pitanje jel ce se ljudi ovde (na balkanu) prilagotiti na to brzo ili ne.