Plan za februar 2025

Realizacija januarskog plana još nije ni počela, a već se kuju planovi za februar. Čak 8 termina u najkraćem mesecu.

• PON 3 Gaming audio - lecture
  • UTO 4 Guitar pedal workshop
  • PON 10 Lighting talks
  • UTO 11 TIC-80 Game jam
  • SRE 12 Nothke pravi plan za mart
  • PON 17 Sysadmin radionica
  • UTO 18 Tumbleweed board game implementation (Rust/MCTS/GGEZ)
  • PON 24 Idejno-politička diskusija
  • UTO 25 Intro to 3d printing

Ja bih odmah najavio jedan event: Guitar pedals - lecture + hardware hackathon. Sa datumom se mogu uklopiti kako drugima bude odgovaralo. Osim toga može jedan lighting talks i jedan regularan hackathon.

1 Like

Htedoh bas da pitam dal mogu ja da radim kalendar za Feb, nisam znao da cu ovako rano biti preduhitren :smiley:

Drzao bih predavanje kako praviti zvucne efekte za igre, od snimanja, seckanja, poboljsavanja u Audacitiju, do implementacije u Godotu. I tips and tricks iz iskustva. Samo da smislim tacno naslov…

Mogli bismo i LAN party

3 Likes

Nemaš šta da pitaš. Samo moraš da budeš dovoljno brz…

2 Likes

Da li ti odgovara 3. februar?

Prepuštam ti pravljenje kalendara za mart. Osim ako te neko drugi ne preduhitri :smiley:

Da li ti odgovara 3. februar?

Može

Prepuštam ti pravljenje kalendara za mart. Osim ako te neko drugi ne preduhitri :smiley:

Haha ako uspem :stuck_out_tongue:

E, evo još jednog predloga: pošto smo odložili game jam iz Januara, hajde da napravimo TIC-80 game jam. TIC-80 je FOSS fantasy console, u sebi ima integrisano crtanje sprajtova, level editor, code editor, čak i sound i music studio, sve što ti treba da napraviš jednu malu igru. Poenta je da se jako lako prave igre, tako da je odličan za početnike, i svako za vrlo kratko vreme može da napravi nešto. Mogu da održim i kratak uvod.

4 Likes

Imam da prijavim “Nadzor na radnom mestu - predavanje i razgovor”, termin moze pon 17. ako je slobodan

2 Likes

Ja bih mogao primer MCTS-a za drustvenu igru u Rust-u. Mogu nabrzaka kao lightning, moze i duze vise o Rust-u i ggez-u (ali board game je, tako da nemam animacije/3d i te normalne game-y stvari), ali ne odgovara mi poslednji vikend, tako da ako nije lightning mogao bih 18.

4 Likes

Može onda 18.? Kako se zove event?

Ajde nek se zove “Tumbleweed board game implementation (Rust/MCTS/GGEZ)”

2 Likes

izvini sa kasni reply, dodao sam event u kalendar

Imamo još dva prazna termina. Ima li neko ideju?

1 Like

Mozemo neki od grupnih eventova, bez predavaca, nzm dal sam pobrojao sve ovog tipa, al ovi su neki koji su bili ranije, kapiram da je najbolje da glasamo

• Sysadmin radionica
  • Idejno-politicka diskusija
  • Software hackatron
  • Hardware hackatron
  • Neki film
  • LAN party
  • Decentrala sastanak
  • Šifrožur
0 voters

Ja mogu da ponovim onaj intro to 3d printing ako hocete.

3 Likes

Koji dan ti više odgovara?

Udri kraj meseca!

Obozavam sto he4et-u sve odgovara na poll-u haha

1 Like

mmmm sve

1 Like

Hocemo li onaj terminal theme lightning talk? Napravio sam bio onaj post terminal tips n’ tricks. Skroz sam zaboravio na to

To mozemo npr za sledeci mesec, gledajuci da je ovaj pun

1 Like

terminal rice :smiley:

Cao ljudi, jel moze neko da zamenimo termine pon 17. (nadzor na radnom mestu) sa nekim drugim jer mi je iskrslo nesto u medjuvremenu i znacilo bi mi da mi je pon 17. slobodan ?

1 Like

ljudi ja cu morati da otkazem u ponedeljak, nisam u beogradu bukvalno i ne stizem nikako, moze neki hakaton ili film ili lightning talk umesto toga, a ovo pomeram za mart @hugo

1 Like

Izvini sto ranije nisam odg. Hteo sam da predlozim film, ali i ja sam van Bg-a, tako danecu moci da pustim. @coja možda ti možeš da ubaciš nešto u ponedeljak

1 Like