ako moze i crnozelena verzija s logoom, fala
Moze, evo napravio sam u GIMPu. Kad se objavi plan u tekstualnom formatu onda je 10 sekundi posla, samo otvorim .xcf fajl, pastujem i exportujem u .png.
Decentrala-plakat-dckrov.xcf (1.47 MB)
ako moze sa ovim vasim novim loogom, fala
pa mislio sam da ostanu oba logoa. da ovaj vas novi stavite iznad dmz.rs, kao sto stoji na ovom prvom belom plakatu. a da ostane krovdecentrala u levom uglu
Napravio sam skriptu koja kreira png poster u tamnoj i svetloj varijanti. Skripta kreira poster sa naslovom, listom događaja i logoom decentrale.
Nisam dodavao tekst o lokaciji niti logo Krova, jer nisu uvek svi događaji u Krovu. Ako bude potrebe, to se može lako dodati naknadno.
Mislim da ova skripta može da uštedi vreme, jer sad nema potrebe da se html postera konvertuje u sliku, niti da se ručno slaže lista događaju u nekom programu za obradu slike.
Generisana slika je skoro pa kvadrat, tako da je pogodna i za deljenje na društvenim mrežama, ali i za štampu.
Zdravo svima,
Mala izmena plana za ponedeljak I utorak, zamenicemo se Stevan i ja sa radionicama, Tako da ce sutra ici uvod u Cyber security-kako poceti, a u utorak radionica Stop reklamama.