Podseca me dosta na liveoverflow-a. Svakako mislim da logo trebamo da bas lepo promislimo. Mozda malo preterujemo sa 1337-om za sada(generalno receno) :S
Ja se slažem; meni je više kul tekstualni logo sa block kursorom nego zec, iako je zec možda vizuelno upečatljiviji.
Mislim da bi neki motiv pogodan za prostiji logo bila neka reprezentacija distribuirane mreže, ali nisam smislio neki kreativan način da predstavim to.
Takođe mislim da bi heksagonalni stikeri bili kul, ali otom-potom.
mozemo da pricamo oko logo-a na sledecem okupljanju.
Danas sam posto-ovao onaj plakat za python, na slack-u od posla. Javila se divna koleginica koja je rekla da moze da pomogne oko dizajna itd
Ako imamo neku konkretnu ideju, mozemo sa njom da se konsultujemo
Moze, sve. Kako god se ljudima bude najvise svidelo.
Meni je ovaj stiker sto je il napravio sa zecom lepsi od samo teksta, pa msm da cu napravim par stikera. Al mozem da odlucimo za neki drugi da bude zvanicni kad dodje jos predloga.
To je veoma lako, taj prompt sign je Unicode full block (U+2588), takav je u JetBrains Mono fontu. Mogu da ga smanjim kad pretvorim tekst u path. Samo je poenta da izgleda da je u liniji i dalje.
Ili možemo naći neki drugi open source monospace font, i jedno i drugo je prosto.