Jitsi, iskustva

Ćao drugari, jedno pitanje za iskusnije sa Jitsi-jem: Kakva su vaša iskustva i utisci što se tiče snimanja? Kada se uporedi sa Zoom-om, koja je razlika u kvalitetu?
Hvala na odgovorima unapred! :hugs:

Nemam iskustva sa jitsijem, ali sam sinoć pročitao ovo (sauce: HN):

1 Like

Imam dosta iskustva sa koriscenjem jitsi-ja. 99% su dobra, nisam nikada ima nalog tamo niti sam obracao paznju na to. Jedini problemi koji su bili i gde je bio tezi za upotrebu je na mobilnom telefonu. Radi i preko browsera i preko Jitsi Meet | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository aplikacije. I tu je radio ok, ali samo je bilo malo nezgodnije iskustvo, konkretno dugmici se lepo ne rasporede pa se neke stvari ne mogu kliknuti. Inace primecujem da se dosta aktivno odrzava.

Sada vidim ovo sto je @_il poslao, ok kontam da je to po pravilima instanci, da li ce traziti nalog ili ne tako da ovde imas materijale da nadjes instancu koja ti odgovara Community-run instances | Jitsi Meet

uzivaj :smiley:

2 Likes

E, hvala vam na lepim odgovorima! Ja volontiram na jednom mestu i nevoljno koristim Zoom za snimanje radionica koje držimo, a onda me je ovo dodatno iznerviralo i rekoh daj da vidim jel zaludno probati šaltanje na Jitsi ili ima smisla. U svakom slučaju, neke odgovore sam dobio! :raised_hands: