Pricalo se da organizujemo prvi jam session. Ljudi zele da se okupe da sviraju zajedno i mozda stvore neke nove zvuke. Dodjite ako svirate neki intrument ili ih samo donesite da drugi sviraju na njima.
Vidimo se 1. Oktobra 2024
Pricalo se da organizujemo prvi jam session. Ljudi zele da se okupe da sviraju zajedno i mozda stvore neke nove zvuke. Dodjite ako svirate neki intrument ili ih samo donesite da drugi sviraju na njima.
Vidimo se 1. Oktobra 2024
Sta mislite o tome da napravimo da ovo bude redovan event? Npr. svaki prvi (ili poslednji) pon/uto u mesecu jam session gde ljudi mogu da donesu svoje instrumente a svakako neke alatke mozemo i da donesemo da stalno budu u krovu.
mozda nije problem ni da setka sa datumom, ali svakako bi bilo dobro da bude mesecno redovan. Takodje moze da se spoji i sa VIRom, pa da u drugim dungeonima Krova ljudi igraju drustvene igre. Takodje bih imao i jam session sa projektorom, imamo onaj multihdmi switch, pa mozemo i to u okviru jamma.
Treba da imamo u kontinuitetu jamove pogotovo ako bude bilo ljudi koji hoce tek da nauce da sviraju nesto ili da jamuju. A za VIR nisam siguran zvuci mi ko da bi bilo previse haoticno.
Slazem se. Takodje ne bih spajao sa VIRom niti bilo kojim drugim eventom. (Sto vise eventova to bolje) Moze lako da se napravi da bude drugim danom kontinuirano.
Takodje, treba nam vise kanalna mikseta da bismo.spojili sve instrumente, pa ako neko zna nekog ko ima… ja sam vec u potrazi
Imam QX1002, 2 mono i 4 stereo inputa, nije mnogo ali za pocetak nije ni lose. To bih mogao da donesem ako ne nadjemo neku bolju i vecu.
ja mogu da ostavim moj peavey, ima 6 kanala, samo trebaju.kablovi ili prebudzi za komp i instrumente, ali pretpostavlj da.ce muzikanti.to imati