Jam session

Pricalo se da organizujemo prvi jam session. Ljudi zele da se okupe da sviraju zajedno i mozda stvore neke nove zvuke. Dodjite ako svirate neki intrument ili ih samo donesite da drugi sviraju na njima.

Vidimo se 1. Oktobra 2024

3 Likes

Sta mislite o tome da napravimo da ovo bude redovan event? Npr. svaki prvi (ili poslednji) pon/uto u mesecu jam session gde ljudi mogu da donesu svoje instrumente a svakako neke alatke mozemo i da donesemo da stalno budu u krovu.

2 Likes

mozda nije problem ni da setka sa datumom, ali svakako bi bilo dobro da bude mesecno redovan. Takodje moze da se spoji i sa VIRom, pa da u drugim dungeonima Krova ljudi igraju drustvene igre. Takodje bih imao i jam session sa projektorom, imamo onaj multihdmi switch, pa mozemo i to u okviru jamma.

2 Likes

Treba da imamo u kontinuitetu jamove pogotovo ako bude bilo ljudi koji hoce tek da nauce da sviraju nesto ili da jamuju. A za VIR nisam siguran zvuci mi ko da bi bilo previse haoticno.

3 Likes

Slazem se. Takodje ne bih spajao sa VIRom niti bilo kojim drugim eventom. (Sto vise eventova to bolje) Moze lako da se napravi da bude drugim danom kontinuirano.

3 Likes

Takodje, treba nam vise kanalna mikseta da bismo.spojili sve instrumente, pa ako neko zna nekog ko ima… ja sam vec u potrazi

Imam QX1002, 2 mono i 4 stereo inputa, nije mnogo ali za pocetak nije ni lose. To bih mogao da donesem ako ne nadjemo neku bolju i vecu.

ja mogu da ostavim moj peavey, ima 6 kanala, samo trebaju.kablovi ili prebudzi za komp i instrumente, ali pretpostavlj da.ce muzikanti.to imati

1 Like