Zdravo zdravo
Hteo sam malo da doradim feng shui prostora i delim sa vama neke moje sugestije.
Prva stvar je fiokar.
HELMER Fiokar na točkiće, bela, 28x69 cm Element s fiokama na točkiće čini tvoj radni prostor malo sređenijim i fleksibilnijim. Gurni ga ispod pisaćeg stola ili gde god ti trenutno trebaju stvari. Držač etikete je na svakoj fioci te lako možeš...
Za te pare dobijamo odlicnu stvar, gde mozemo da lepo sortiramo alat/itd.Cak mozemo da napisemo sa prednje strane za sta koja fioka sluzi
Neka jeftinija alternativa je ovaj model, ali mislim da je mozda malo sranjce :S
Trenutna stolica je smece, postoje neke kul alternative.
TOBERGET Kancelarijska stolica, Vissle crna Sedećeš udobno jer se visina stolice može podešavati. Sigurnosni točkići imaju kočnicu koja sprečava stolicu da se pomera kada ustaneš, a automatski se otpušta kada sedneš.
Ili
HUVUDSPELARE Gejmerska stolica, crna Podesi visinu i ugao zarad udobnog sedenja i neka igra počne. Naslon za leđa pruža dobru lumbalnu potporu – a čak i kad se igra zahukta, ne pregrevaš se zahvaljujući mrežastoj strukturi. Sedećeš udobno jer se...
Sto je malo skuplja, ali mozda jaca varijanta.
Ovo mi je bilo idealno resenje za server. Skoro je iste sirine i taman dobijamo jos malo mesta za lagerovanje.
VIHALS Stočić za kafu, bela, 91x37 cm VIHALS serija za odlaganje odlikuje se ujednačenim izgledom koji povezuje prostorije u celom domu. Ovaj pokretni stočić za kafu s pregradom pomaže da ti stvari budu pri ruci. Upari ga s korpom i dobićeš skriveni...
Pored toga uvek moze da bude korisno da uzmemo one providne kutije za sortiranje/ostavu.
SAMLA Kutija s poklopcem, providno, 39x28x28 cm/22 l Kutija je savršena za čuvanje svega, od sitnijeg baštenskog pribora do sredstava za čišćenje. Zahvaljujući providnoj plastici, sadržaj se vidi, pa ćeš lako naći ono što tražiš.
Dajte neki input i da vratimo feng shui nazad u balans xD
3 Likes
fram3d
February 19, 2023, 10:22am
2
Anonionman mi kaze da imamo trenutno 14000 din +30e u kasi.
Ne vidim koliko ovo kosta sve zajdeno, posto mi ikea blokira Tor Browser, al svakako bi morali da sakupimo jos kesa do kraja meseca za kiriju, ako kupimo ista.
1 Like