DC Krov "pet-friendly" ili ne?

Poz, pitao sam ovo pre nekoliko meseci na mastodonu i nije bilo odgovora. Što može značiti ili da je odgovor tiho “ne” ili da je bilo problema u komunikaciji, u svakom slučaju rešio sam da pitam opet. Možda bi bila dobra tema za neki od vaših sastanaka (nisam još član).

Ukratko, da li bi srednje-manji pas na povodcu bio dobrodošao na bar nekim tipovima eventova u Krovu? Ne znam kakav je prostor, nikad bio, a ne bih da banjavamo na slepo. Pitam jer izbegavam da ga ostavljam samog da duže vreme, uglavnom ide svuda gde i ja. Unapred hvala na razmatranju i odgovorima.

Iskreno ne znam kakva je polisa Krova, oni bi se najviše pitali jer je njihov prostor.

Ja nemam kontakt sa njima, ali se nadam da će neko ko ima videti i proslediti im ili neko od Krov ekipe odgovoriti.

1 Like

Zdravo Milose,

Kako znam imamo uveliko ciniju za vodu koja stoji za “manje” goste. Znam da je bilo par puta ljudi sa zivotinjama, ali dalje nisam siguran oko detalja. Sigurno je ok :slight_smile:

3 Likes

Hvala vam na odgovorima. Krov je prva kapija, zanima me takođe i da li je ok za organizaciju tj ne bih nekog da maltretiram prisustvom, ili možda ima nekih tehničkih problema u toku određenog tipa eventa.

Ali Goodvibes je dao dovoljno informacija da banem na slepo pa da vidimo, osim ako neko nešto ovde doda.

1 Like

Naravno da je dozvoljeno. Zivotinjice su uvek dobro dosle ^.^